Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 7:30μμ στον πολυχώρο πολιτισμού «Διέλευσις» στην Αθήνα (Λέσβου 15 και Πόρου, Κυψέλη).  Η συνάντηση δεν αποτελεί δημόσια εκδήλωση, αλλά απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για την Πρωτοβουλία μας.

Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητήσουμε διεξοδικά τις κατ’ άρθρον προτάσεις μας για ένα νέο Σύνταγμα και τις επόμενες πολιτικές δραστηριότητες της Πρωτοβουλίας.

Για όσους αδυνατούν να παρευρεθούν θα γίνει διαδικτυακή αναμετάδοση της συνάντησης. Επισκεπτόμενοι την ώρα εκείνη τον σύνδεσμο http://www.stickam.com/johnlouk θα μπορείτε όχι μόνον να παρακολουθήσετε την συνάντηση αλλά και να στείλετε γραπτές ερωτήσεις-απόψεις, αφού ακολουθήσετε την σχετική διαδικασία Sign Up (εγγραφής).

Εκτιμούμε ότι έφτασε πια η ώρα να κάνουμε πιο αισθητή την παρουσία μας στην πολιτική σκηνή. Σκοπός μας είναι, παράλληλα με τη διαδικτυακή μας παρουσία και τις επόμενες δημόσιες εκδηλώσεις μας, να συμβάλλουμε ενεργά σε μια «εκ των κάτω» δημόσια διαβούλευση (σαν αυτή της Ισλανδίας) στην προοπτική ενός νέου Συντάγματος που θα διαμορφωθεί δημοκρατικά μέσω λαϊκής συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και θα εγκριθεί με Δημοψήφισμα.

Στην αρχή της συνάντησης θα γίνουν τρεις σύντομες εισηγήσεις, ώστε να διατεθεί χρόνος για μια ευρεία ανταλλαγή απόψεων. Ο Γ. Λουκέρης θα αναλύσει απλά και κατανοητά τα επιχειρήματά μας για την αναγκαιότητα νέου Συντάγματος, ο Χρ. Λυντέρης θα μιλήσει για τα βασικά σημεία του προσχεδίου νέου Συντάγματος που επεξεργάζεται η αντίστοιχη ομάδα μας, και ο Β. Ξυδιάς θα αναφερθεί στα σχέδιά μας για επαφές και συνεννόηση με ομάδες ενεργών πολιτών και πολιτικές κινήσεις, με τα κοινωνικά κινήματα αλληλεγγύης και τις ομάδες των «πλατειών».

Η παρουσία και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.  Σας περιμένουμε την Δευτέρα !

Συνάντηση στη “Διέλευση”, Δευτέρα 9/7 στην Αθήνα

Ένα σχόλιο στο Συνάντηση στη “Διέλευση”, Δευτέρα 9/7 στην Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4  ×    =  20